ЗИМОВА КАЗКА ДЛЯ ДІТЕЙ

У дитячому місті професій «KidsWill» відбулася новорічна інтерактивно-розважальна програма «Зимова казка», в якій всі діти стали повноправними учасниками новорічної вистави.

Я завжди рада допомагати дітям. Мені подобається спостерігати за посмішками і щасливими обличчями дітей. Бути корисною завжди приємно.
(Організатор проекту Інна Силантьєва)

Свято пройшло в запальному ритмі, який створили організатор проекту, і в цей день співає Снігуронька – Юлія Беженар і танцюючі Дід ​​Морози в особі дуету «Ar. Money boys “своїм веслових настроєм і активностями.
Різдвяна щедрівки у виконанні оперної співачки Олени Гребенюк здивувала як дорослих, так і дітей, зануривши всіх в чарівний світ класичної музики.
Зіркові мами з дітьми, також, взяли активну участь. Дарина Трегубова з дочкою Поліною розкрили і продемонстрували головний секрет виконання новорічних бажань. Катерина Веласкес (дружина Василя Бондарчука) подарувала діткам динамічний новорічний танок.
Христина Гусіна представила на заході авторські новорічні прикраси та іграшки ручної роботи. Всі гості змогли піти з душевними подарунками.
А головне, від душі побажали виконання всіх сокровенних дитячих бажань в Новому році.
У цей святковий день юні учасники даного соціального проекту змогли здивувати своїми талантами: прочитали улюблені вірші, виконали головні хіти про зиму.
А найактивніші спробували себе в ролі новорічних персонажів в інтерактивному виставі.
На завершення свята всіх діток чекала дискотека, на якій розучили танцювальні рухи разом з талановитим хореографом Сергієм Костецьким, занурившись в веселий хоровод.
На заході пройшов показ мод від українського дизайнера Ірини Потернак за участю активних мам з дітьми.
Також, дітки змогли почитати улюблені казки разом з казковою бабусею Морозко.
Родзинкою проекту «Зимова казка» стало виконання новорічних хітів віртуоз-оркестру «Kiev-Tango-Project».
Захід відбувся для дітей з соціально незахищених категорій населення, організатором якого виступили директор фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання – Інна Силантьєва і громадський діяч – Юлія Беженар.

В Киеве рассказали «Зимнюю сказку»