ПРОЕКТ “КЛУБ ДИТЯЧОГО ПЛАВАННЯ”

“Клуб дитячого плавання” – це можливість для дітей різного віку абсолютно безкоштовно навчитися плавати та вивчити основи поведінки на відкритій воді. Заняття проводять професійні плавці та найкращі тренери країни. 
Впродовж останніх років Клуби дитячого плавання було відкрито на водоймах Києва, Запоріжжя та інших міст, а також у багатьох басейнах країни.

Останнім часом в Україні значно зменшилася кількість дітей, які вміють плавати, що призвело до збільшення нещасних випадків на воді. З огляду на цю тенденцію, Інна Силантьєва виступила з ініціативою організації безкоштовного дитячого дозвілля та навчання дітей безпечній поведінці на воді в рамках роботи Клубу дитячого плавання на відкритій воді, на дитячому пляжі в Гідропарку (Київ), на Жадановського пляжі (Запоріжжя), на Центральному пляжі (Житомир ), а також в Дніпропетровську і Херсоні.
Основним завданням Клубу є формування навичок перебування дітей у водному середовищі, придбання первинних (елементарних) умінь з різних стилів плавання, подолання страху (бар’єру) перебування у воді, а також організація розваг і виховання спортивного духу.

Завдяки діяльності Клубу кожного року близько 2 000 дітей мають можливість безкоштовно відвідати заняття і навчитися плавати.