ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ «БАТТЕРФЛЯЙ»

Фестиваль дитячої творчості «Баттерфляй» став одним із перших інклюзивних заходів в країні, в якому прийняли участь майже 500 дітей з Києва та інших регіонів.
Учасниками стали вихованці інтернату №11 (діти з вадами зору) та №12 (діти з аутизмом). У рамках заходу ці діти об’єдналися зі здоровими дітьми. Фестиваль став першим масовим інклюзивним заходом в історії України. Вперше широка спільнота дізналася про інклюзію, як напрямок ефективної допомоги дітям з інвалідністю.
Головною метою фестивалю стало розкриття талантів дітей з особливими потребами.
Всі учасники фестивалю отримали подарунки та грошові винагороди, до інтернатів було також передано матеріальну допомогу – апаратуру та плеєри.
Захід відбувся за підтримки Організації Об’єднаних Націй, та особисто Юкіе Мокуо – голови UNICEF в Україні.
Нагороджував переможців фестивалю олімпійський призер, багаторазовий чемпіон світу та Європи з плавання, наразі народний депутат України Денис Силантьєв. Адже саме він є символом здорового способу життя в нашій країні. Його здобутки як спортсмена та громадського діяча заслуговують поваги. За часи спортивної кар’єри Денис Силантьєв отримав псевдонім «Містер Баттерфляй». Саме цю назву, символ переможця, котрий долає перешкоди та йде до цілі, було присвоєно і фестивалю.
Підтримали проект та стали почесними гостями – Володимир Горянський та Ада Роговцева.
Інформаційні партнери заходу:
Журнал Viva, «Мир детства», газета «День»
Радіо «Європа плюс», Super radio
ТРК «Київ», Перший національний, Тоніс, ТРК Ера
Захід анонсувався через інтернет-партнерів  та соціальні мережі, зовнішню рекламу та директ-маркетинг по київським школам та компаніям.
Перед початком фестивалю було проведено брифінг для журналістів.